"Egy boldogabb és spirituálisabb jövőért."

2023. szeptember 10., vasárnap

Köszöntjük a Kissárkányokat!

Az Aranysárkányok Rendje 13 éve működik már.

Most büszkén mutatjuk be annak új gyermek tagozatát, amely kifejezetten a fiatalabb generációk felé nyitotta meg kapuit.  A Kissárkányok egy olyan különleges csoport, ahol a 6-16 év közötti fiatalok találkozhatnak hogy együtt fedezzék fel a spirituális világot. Célunk, hogy segítsük az új generációt, hogy megtalálják az útjukat a spirituális fejlődés és a harmónia felé.



Miért éppen "Kissárkányok"?

Az elnevezés nem csak varázslatos és misztikus, de a sárkányok hagyományosan erőt, bölcsességet és védelmet szimbolizálnak a különféle kultúrákban. A Kissárkányok tagjai együtt erősödnek, mint egy összetartó közösség, miközben felfedezik azokat az eszközöket és ismereteket, amelyek segítségével elérhetik a személyes és spirituális növekedésüket.

Mit kínálunk a Kissárkányoknak?

Tanulás és Tudás: Az Aranysárkányok Rendjének hagyományos és modern spirituális gyakorlatait tanítjuk meg nektek. Meditáció, energiamunka, kristályok, és még sok más témakörrel foglalkozunk, hogy segítsünk nektek mélyebb önismeretre szert tenni.



Közösség és Barátság: A Kissárkányok egy olyan hely, ahol hasonló gondolkodású barátokra találhattok. Itt megoszthatjátok tapasztalataitokat, kérdéseiteket, és együtt növekedhettek a tudás és a spirituális fejlődés terén.



Kreativitás és Játék: Az öröm és a kreativitás kulcsszerepet játszanak a szellemi fejlődésben. Rajzolás, festés, írás, és más kreatív tevékenységeken keresztül segítünk nektek kifejezni magatokat és felfedezni a képzelet világát.


Rendezvények és Ünnepek: Az évfordulók és ünnepek kiváló alkalmak a közösség összetartására. Részesei lehettek a különféle spirituális  eseményeknek, amelyek segítenek elmélyíteni a kapcsolatotokat a természettel és az univerzummal. A Kissárkányok körébe való csatlakozás egyszerre kaland és fejlődés. Itt a gyermek tagozatban támogató felnőttek segítenek nektek felfedezni a spirituális utatokat, miközben barátokat találtok, és megtanultok az élet és a körülöttetek lévő világ mélyebb jelentéseiről.



Gyertek, és csatlakozzatok hozzánk a Kissárkányok közösségébe, hogy együtt fedezzük fel a varázslatot és a bölcsességet, és együtt növekedjünk a spirituális úton!


Legyetek részesei a varázslatnak és a fejlődésnek a Kissárkányokkal!



Amunet

Kissárkány koordinátor

 akit az 

amunet.oad@gmail.com

vagy az

 az oldal az üzenőfalán tudtok elérni!

KISSÁRKÁNYOK

Ne felejtsetek el a szüleitektől engedélyt kérni a csatlakozáshoz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Archívum
Kapcsolat

Webshop
Webshop Button