Téli immunerősítés természetes módon- Csipkebogyó, Kasvirág, Kivi
„Testünk a kert, akaratunk a kertész.” (William Shakespeare) Télen a szervezetünknek még nagyobb szüksége van a vitaminokra, hogy megerősödjön, és felkészüljön a vírusokkal szemben. Kiváló gyógynövények, gyümölcsök állnak a rendelkezésünkre erre a célra. CSIPKEBOGYÓ Gyermekkoromban a nagymamámat sokszor elkísértem csipkebogyót szedni. A bokrok szúrósak voltak , de a halvány rózsaszín virágok illata még most is az orromban van. Meg is kóstoltam az égő piros terméseket. Az érett termések külső részét lehet fogyasztani, a belső részben szúrós szőrök veszik körül a magokat. A csipkebogyónak rendkívül magas a C vitamin tartalma, de B1, B2, E, K vitamint is tartalmaz. Vitaminok hatásai: · C vitamin Növeli a szervezet ellenálló képességét a kórokozókkal szemben. · B1 vitamin Feladata az idegrendszer karbantartása. · ...