"Egy boldogabb és spirituálisabb jövőért."

2024. május 22., szerda

Segíts Nórának gyógyulni! Adománygyűjtés egy nehéz sorsú betegnek

 

Nóra  története

Kedves olvasók!

Engedjétek meg, hogy bemutassam Nórát, aki 58 éves. Nóra élete 13 évvel ezelőtt változott meg, amikor az orvosok diagnosztizálták nála az ízületi gyulladást és az asztmát. Azóta folyamatosan küzd a betegségekkel, és sajnos állapota egyre romlik.

Nóra már nem tud dolgozni, és a mindennapi életben is korlátozott. Tolókocsira szorul, és a kórházakban tölti napjait. Szív- és érrendszeri problémái is vannak, és a magas vérnyomás és a cukorbetegség is megnehezíti az életét.

Az adománygyűjtés célja

Nóra jelenleg rokkantsági nyugdíjat kap, de ez sajnos kevés a gyógyszerekre és az alapvető megélhetésre. A havi 60 000 forintból 20 000 forintot csak a gyógyszerekre kell fordítania. Nóra már nem látja a kiutat, és lelkileg is nagyon megterhelő a helyzete.

Az adománygyűjtés célja, hogy segítsünk neki. Az összegyűjtött adományokból fedezheti a gyógyszereket és az alapvető szükségleteit. Minden apró támogatás számít!



Hogyan segíthetsz?

  • Adományozz! Bármilyen összeg is segít. Akár egy kis összeggel is hozzájárulhatsz Nóra néni gyógyulásához.
  • Osszd meg! Terjeszd a hírt barátaiddal, családtagjaiddal és közösségeiddel. Minél többen megtudják Nóra néni történetét, annál több segítséget kaphat.

Hol adományozhatsz?

Az adományokat a következő oldalon teheted meg: TÁMOGATÁS


Minden apró segítséget előre is köszönünk!

Archívum
Kapcsolat

Webshop
Webshop Button