"Egy boldogabb és spirituálisabb jövőért."

2023. december 31., vasárnap

Újévi köszöntés az Aranysárkányok Rendjétől

Köszöntük benneteket kedves Olvasóink, Testvéreink!
 Ahogy a 2023-as év a végéhez közeledik, szeretnénk mindenkinek áldott és sikeres új évet kívánni. Reméljük, hogy örömmel olvastátok bejegyzéseinket és követtétek eseményeinket az év során, és hogy segítettünk inspirációt és útmutatást találni a személyes spirituális ösvényeiteken való haladáshoz.

Ahogy talán tudjátok, mi az Aranysárkányok Rendje, egy eklektikus és kreatív spirituális szellemiségű egyénekből álló csoport vagyunk, akik különböző ezoterikus rendszerek bölcsességére és hagyományaira támaszkodunk, mint például a hermetizmus, a thelema, a kabbala, a tarot, az asztrológia, a wicca és még sok más. Hiszünk abban, hogy a minket körülvevő univerzum egy természetes és erőt adó jelenlét, amit személyes növekedésre, gyógyulásra, és átalakulásra használhatunk.


Egyik fő célunk, hogy együtt ünnepeljük és tiszteljük a természetet és az évszakok ciklusait, valamint azokat az isteneket és szellemeket, akik bennük lakoznak.

 Ezért ünnepeljül az Évkerék nyolc sabbatját, amelyek a napfordulókat, az napéjegyenlőségeket és azok negyedeit jelölik. Ezek különleges alkalmak számunkra, hogy kapcsolódjunk a kozmosz energiáihoz és misztériumaihoz, és olyan rituálékat és szertartásokat végezzünk, amelyek összhangba hoznak bennünket isteni célunkkal.

Reméljük jövőre is találkozunk veletek!
Boldog és sikerekben gazdag új évet kívánunk nektek!
Az istenek és istennők áldása legyen mindig veletek!

Szeretettel,

Az Aranysárkányok Rendje


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Archívum
Kapcsolat

Webshop
Webshop Button