"Egy boldogabb és spirituálisabb jövőért."

2010. július 30., péntek

Aura védelem - energetikai védelem




Ahhoz, hogy az energetikai védelemről tudjunk beszélni, elengedhetetlen, hogy
tanulmányozzuk a védeni kívánt entitás energiamezejének jellemzőit.
Az aura az egyes létezők körüli elektromágneses teret jelenti. Rezgései lehetnek magasak vagy alacsonyak.

Az emberi energiamező rezgésszáma egyénileg változó, függ az ember érzelmeitől, gondolataitól, szellemi egészségétől illetve testi egészségi állapotától is . Az aurának a különböző rezgésszintjei kiválóan érzékelhetőek, és színérzethez társítva
(akár harmadik szemmel történő látással, akár asszociációval) elkülöníthetőek. A különböző jellegű energiákat különböző színekkel társítjuk, és színekként jeleníti meg az elménk. Auralátásnak azért hívjuk, mert vizualizációs technikával kiegészítve valós színes képet jeleníthetünk meg.
Az aurában találhatóak az úgynevezetett csakrák. A szó a szanszkrit kerék szóból ered. Legfőbb szerepük,hogy átalakítják az energiát, átformálják, felerősítik az életerőt az energiarendszerben. A csakrák a fő energia felvevő és leadó részei az aurának.

Hét fő csakra van,ezek a következők fentről lefelé haladva:

Koronacsakra: színe az arany
Harmadikszem csakra: szine a viola
Torokcsakra: színe kék
Szívcsakra: színe a zöld
Napfonat: csakra színe a sárga
Szakrálcsakra: színe a narancs
Gyökércsakra: színe a piros

Amennyiben egészségesek vagyunk testileg, nincs zavar az érzelmi világunkban és a mentális egészségünk is rendben, akkor a csakráink ideálisan működnek, különösebb figyelmet nem kell szánnunk karbantartásukra.
De amint valami erősebb behatás éri auránkat, megváltozik annak rezgése, illetve a csakrák működésében zavar állhat be. Gyakori jelenség, amikor egy csakrában úgymond blokk van, amikor képtelen helyesen ellátni feladatát és az energia nem tud akadálytalanul áramlani hanem megreked igy felgyülemlik. Rosszabb esetben kialakulnak a betegségek.
Ezek ellen a behatások ellen célszerű védekezni különféle módszerekkel, azért hogy a nem kívánt számunkra rossz hatást meggátoljuk és távol tartsuk magunktól, hogy harmonikusan működjünk. Ezt szolgála a védelem kialakítása.

Sokféle energetikai védelmi technikát ismerünk.

 Vannak általános technikák de vannak személyre szabottak is. Mindenkinek magának kell kitapasztalnia hogy melyik a számára a legmegfelelőbb. Ahhoz, hogy a védelem tartós és jól működő legyen mindhárom szinten (asztál-érzelmi világ, mentál-gondolatok, fizikai-maga a test, az anyagi világot jelenti) kell kialakítani a védelmet. Az asztrális védelmet úgy tudjuk kialakítani, hogy az asztráltest köré egy védőburkot képzelünk. Úgy fokozható ha érzelmeinket kordában tartjuk, uraljuk őket. A mentális védelmet úgy tehetjük fel auránkra hogy tudatosítjuk a védelem meglétét, mibenlétét és hatásosságát, gondolatainkat fókuszáljuk arra amivel éppen aktuálisan foglalkozunk, igyekezzünk a blokkjainkat feloldani ezzel utat nyitva a felszabadult tudathoz.
A harmadik szinten a fizikai védelem kialakítása áll, ami szorosan hozzátartozik a jól működő auravédelemhez, ezt sajnos sokan elhanyagolják. A jelentősége abban áll, hogy a test egészsége is elengedhetetlen a jó közérzethez, és fontos, hogy testünket is óvjuk a betegségektől. A baktériumok, vírusok, mérgek a fizikai behatások ellen célszerű védekezni.
Ez asztrálisan lehetséges a betegségek mellett ártó szándékú entitás jelenléte. Ez ellen az előbb említett asztrálvédelemmel védekezünk.

Hasznos tippek a fizikai védelemhez:

-igyunk napi 2 liter vizet, ami tisztít, méregtelenít.
-Fogyasszunk sok gyümölcsöt és zöldséget,
-Pótoljuk az esetleges vitaminhiányt,
-Kerüljük a méreganyagok fogyasztását amennyire csak lehetséges.
Ha ezt a 3 szintű védelmet alkalmazzuk a hatás biztos, megfelelő védettséget nyújt az esetleges káros behatásoktól, amik a következők lehetnek:
-ránk irányuló ártó szándék,
-alacsony rezgésű érzelmek átélése. (pl. gyűlölet, düh, harag, idegesség, félelem, féltékenység, irigység, önzőség. stb...)
Káros hatások továbbá az önértékelési problémák, önbizalomhiány, ártó szándékú entitások a környezetünkben, illetve fizikai szinten pedig kórokozók, mérgek, betegségek, fizikai jellegű sérülések.

2 megjegyzés:

  1. A cikk "apróbb" tévedései:
    - az aura nem elektromágneses mező. Sem nem elektromos, sem nem mágneses.
    - az aura rétegei nem "különitődnek el", hiszen egymásba ágyazódnak.
    - a csakrák semmiféle életerőt nem "erősitenek fel", nem akkumlátorok, hanem közvetitő "elemek".
    - a korona csakra szine nem arany.
    - nem "szakrálcsakra", jó kis slampos megfogalmazásban, hanem "szakrális csakra".
    - "egy csakrában úgymond blokk van" - a többi torzulásról, alulműködésről, túlmáködésről miért nem esik szó?
    - "Rosszabb esetben kialakulnak a betegségek." - és jobb esetben?
    -"Ezt szolgála a védelem kialakítása." - szép ómagyar...
    - "Az asztrális védelmet úgy tudjuk kialakítani, hogy az asztráltest köré egy védőburkot képzelünk. Úgy fokozható ha érzelmeinket kordában tartjuk, uraljuk őket." - Tévedés, a burkot nem "fokozza" az érzelmek uralása. Az érzelmek kontrollja hasznos lehet a harmonikus tudat- és érzelmi állapot eléréséhez, de semmiféle burkot nem fokoz.
    - "igyekezzünk a blokkjainkat feloldani" - talán előbb meg kéne őket ismerni, nem?
    - "Ez asztrálisan lehetséges a betegségek mellett ártó szándékú entitás jelenléte. Ez ellen az elöbb említett asztrálvédelemmel védekezünk." - egyetlen védőburoktól az összes, káros hatású asztálentitás tovalebben rettegve? na LOL
    - "-igyunk napi 2 liter vizet,ami tisztít,méregtelenít." - a test vizszükséglete függ attól, hogy az ember milyen korú, milyen életmódot él, mivel táplálkozik egyébként. A 2 liter egyes embereknek nagyon kevés, másoknak nagyon sok. Nagyon hanyag az az információ átadása.
    - tehát akkor most a napi 2 liter viz, a gyümölcsök és zöldségek, és a vitaminpótlás garantálja, hogy nem érzünk tovább gyűlöletet vagy idegességet? Nobel-dij kéne neked, megoldottad az emberiség stresszproblémáját néhány női magazinos mondattal. Gratulálok.
    - a cikk hemzseg a helyesírási hibáktól.

    VálaszTörlés
  2. Kedves "Névtelen",

    Köszönjük, hogy végig olvastad az oldalunkon található cikket, és a kommteltél is.
    Hasznos kiegészítésül szolgál az olvasóink számára.

    Azt viszont hozzátenném, hogy ugyanarra a dologra több definíció is igaz lehet. Ha pl a koronacsakrát Meredith (a cikk szerzője) aranyszínűnek látja, akkor nyilvánvalóan azt fogja írni,azt fogja tovább adni. Ez érvényes a cikkben szereplő többi információra is.

    Nekem tetszik a cikk a pontosításokkal együtt, de azok nélkül is.

    "- tehát akkor most a napi 2 liter viz, a gyümölcsök és zöldségek, és a vitaminpótlás garantálja, hogy nem érzünk tovább gyűlöletet vagy idegességet? Nobel-dij kéne neked, megoldottad az emberiség stresszproblémáját néhány női magazinos mondattal. Gratulálok."
    -Köszönjük, bízom benne, hogy a jelölés a megfelelő terminálhoz is el fog jutni :P


    Áldás

    VálaszTörlés

Archívum
Kapcsolat

Webshop
Webshop Button