"Egy boldogabb és spirituálisabb jövőért."

2023. szeptember 16., szombat

Az Önismeret Útján: Családállítás és Bolygó-Horoszkópállítás Mélyebb Megértése

 Üdvözölök mindenkit ezzel a különleges interjúval! Ma egy olyan témával foglalkozunk, ami sokak számára még rejtélyes lehet, de egyúttal nagyon izgalmas is; és mély  lehetőséget rejthet arra, hogy az eddigieknél is komolyabb lépéseket tegyünk a sikeres önismeret elsajátításához. A családállítás és a bolygó- horoszkópállítás két olyan terület, amelyek személyes fejlődésünk és gyógyulásunk útján segíthetnek bennünket.


Ebben az interjúban bepillantást nyerhettek a családállítás és a bolygó- horoszkópállítás világába. Reméljük, hogy ezek a beszélgetések elgondolkodtatnak majd titeket, és felkeltik az érdeklődéseteket, hogy kipróbáljátok ezeket a módszereket az önismeret és személyes fejlődés útján.


Atomm: Köszöntünk Mikolta! Először is elmagyaráznád, hogy mi is pontosan a családállítás, és ez hogy történik?


Mikolta: Családállítás elsődlegesen a családi rendszerrel dolgozik (apa, anya, felmenők és ezekkel kapcsolatos fogalmak), és főleg transzgenerációs problémák feloldására való. Mondok példaként pár esetet. Kérdezőnek gondja van az anyagiakkal, ami egyrészt jöhet az apjai oldalról, de akár az ősei által megélt nagyobb veszteségekből (pl. államosítás idején vagyoni elkobzás.). Gond a jelenlegi párkapcsolatával, ami mögött lehet le nem zárt ex, vagy a szülők helytelen mintája, de akár lehet felmenő részéről be nem teljesül szerelem, ami kihat az ő sorsára. Az is nagyon gyakori, hogy a gyerek beleáll az egyik szülője helyére, és ez akadályozza a későbbi párválasztásban. Gyakorlatilag a családi tudattalannal dolgozunk, így nagy szerepe van a családi titkoknak, illetve azon részeire, amire az utódra hatással van. Például lehetnek letagadott, kirekesztett családtagok, akiknek sorsát az utód tudattalanul átvállalja.


A csoportos családállításban mindig kiscsoporttal dolgozunk, tehát max. 10, de inkább 7-8 fő az ideális. Van egy kérdező, akinek problémáját jelenítik meg a képviselők a térben, leképezve az ő belső működését, családi rendszerét. A képviselők a körülöttünk lévő információs mezőből vesznek le testérzeteket, érzelmeket, gondolatokat a kérdező rendszeréből. Kérdező állítja be egyenként a kérdésével kapcsolatos szerepekben a képviselőket, akik egymás után elmondják, hogy mit érzékelnek az adott helyükön, a saját szerepükben. A vezető koordinálja a folyamatot, egyrészt kimondatja a szereplőkkel a bennük zajló történéseket, szükség esetén oldómondatokkal is segíti a rendszer gyógyulását. Egy nap több állítás is lehet, természetesen a másik állításban a kérdező maga is képviselőként jelenik van. Többször tapasztaltuk azt, hogy a képviselőket sem véletlenül találja el az adott szerep, számukra is jelentőséggel, tanulsággal bír, hogy milyen pozícióba kerültek.


Atomm: Hogyan látható a bolygó- és horoszkópállítás szerepe a családállítások terén, és miért döntöttél úgy, hogy ezt az összetett megközelítést használod?


Mikolta: Az információs mezővel való munkát Bert Hellinger népszerűsítette, és elsődlegesen, ahogy fent is írtam, családi rendszer gyógyítására használta. A módszer hatékonyságát és zsenialitását mutatja, hogy már több évtizede fent van, és egyéb ágak is kinőttek belőle, melyek szintén az információs mezővel dolgoznak. Ma már van szomatodráma – ami a betegségekkel foglalkozik és a képviselők a különböző testrészekbe állnak bele, de van meseállítás - mese szereplőkkel, szervezetállítás a szervezeti tagok felállításával is.


A bolygó- és horoszkópállítás a bennünk lévő asztrológiai archetípusokkal dolgozik. Tehát én egy ilyen állításnál az illető születési képletét veszem elő, és a benne lévő bolygókat állítom be a térbe. Ahol a születési bolygók, és tengelyek az ő belső énrészeit, így belső rendszerét testesítik meg. Ehhez én bónusz használom a Symbolon lapjait, és ezekre állítom rá a képviselőket. Mivel ez viszont több szereplőt igényel, mint a hagyományos családállítás, van, hogy egy személy több lapra is rááll.



Én azért választottam ezt a módszert, mivel több, mint 20 éve foglalkozom asztrológiával. Abban térek el jelentősen a családállítástól, hogy én jobban beleveszem az asztrológiai intuíciót, szaktudást is. A másik, hogy a születési képlet karmasűrítmény. Izgalmas dolog még benne, hogy elindulunk a bolygókkal, de van, hogy lemegyünk sztoriba. Ami lehet szintén családi rendszerben való elakadás, lehet aktuális probléma, de arra is volt már eset, hogy előző életes történet jött elő. Itt az számít, hogy a kérdező rendszere mit enged meg, mire kíváncsi, hol tart, és ettől függően mehetünk bele különböző rétegekbe.


Atomm: Milyen előnyei vannak a bolygó- és horoszkópállítás és a családállításnak a személyes fejlődés és a gyógyulás szempontjából?


Mikolta: A horoszkópállítással elsődlegesen asztrológusok foglalkoznak, beletéve a saját szaktudásukat. Ugyanakkor vannak technikai részei, amik a családállításból jönnek, hisz az adta hozzá az inspirációt. Másrészről különböző rétegekbe juthatunk el, akár családi rendszer elakadásához is. Viszont annak már jobban kidolgozott technikái vannak, ami hatására jobban ki tudunk lépni a rendszerből és gyógyítani azt. Vagyis, a horoszkópállításnál nagyon sok mindent tudunk tudatosítani és azzal oldunk/harmonizálunk is sok mindent. Rálátunk, hogy mi zajlik bennünk, milyen archetípusok aktiválódtak a fizikai síkon. A családállításnál a hellingeri oldómondatokkal viszont jobban belenyúlunk a rendszerben, amelynek alapja a Szeretet Rendje, amit Bert Hellinger dolgozott ki.


Atomm: Milyen típusú témákra és kérdésekre számíthatnak az emberek, akik részt vesznek akár a családállításon, akár horoszkópállításon?


Mikolta: A szokásos klasszikusokra :) A kérdező javítani szeretne a párjával, gyerekével, szülőjével, főnökével való kapcsolatán. Szeretné látni, hogy mi dolga a világban. Szeretne jobb anyai helyzetbe kerülni. Szeretné látni, hogy vele történt dolgoknak mi a nem látható mozgató rugója?

Családállításnál van pár specifikus téma is – pl. azt érzi a kérdező, hogy nem ide való. Ikervesztés feldolgozása.


Atomm: Milyen tanácsokat adnál azoknak, akik érdeklődnek a horoszkópállítás vagy a családállítás iránt, és szeretnék felfedezni ezeknek a területeknek a lehetőségeit?


Mikolta: Részemről azt ajánlom, hogy első alkalommal képviseleti szerepben nézzenek meg családállítást vagy horoszkópállítást. Ott a saját „bőrükön” érezni fogják, hogy miről szól, mire való ez a két módszer. S amennyiben sajátjuknak érzik, érdemes saját témával is jönni.

Hozzám is be lehet jelentkezni. Havonta egyszer páratlan hónapban családállítást tartok, páros hónapban horoszkópállítást.

A következő időpontok:

            2023. szeptember 23. szombat – családállítás           

            2023. október 7. szombat – horoszkópállítása



Molnár Ildikó Mikolta

asztrológus, integrál tanácsadó


Tehát ha kíváncsiak vagytok arra, hogyan működnek ezek a terápiás módszerek, és miként segíthetnek nektek megoldani életetek nehézségeit, maradjatok velünk és fedezzétek fel a családállítás és a bolygó- horoszkópállítás varázslatos világát!


 Ajánljuk mindenkinek, hogy merjen kísérletezni és megnyitni szívüket ezeknek a lehetőségeknek. Az önismeret és a személyes fejlődés sosem áll meg, és ezek a módszerek segíthetnek az utadon. Legyen szó családállításról vagy bolygó- és horoszkópállításról, mindkettőnek megvan a saját, különleges varázsa és ereje. Várunk titeket a következő alkalmakon, hogy együtt fedezzük fel ezeket a lehetőségeket.


Köszönjük, hogy velünk voltatok, és ne felejtsétek: az önismeret útján nem kötelező egyedül járnotok! :)


Amennyiben a cikk felkeltette az érdeklődésedet, az alábbi elérhetőségeken jelentkezhetsz!

telefon: (+36)30-449-5642

honlap: https://integralasztro.hu/

e-mail: molnar.ildiko@integralasztro.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Archívum
Kapcsolat

Webshop
Webshop Button