"Egy boldogabb és spirituálisabb jövőért."

2016. március 21., hétfő

Értsd meg a Tavaszi Napéjegyenlőséget, Önmagad.

Kedves Olvasó!

Próbáltad már valaha is megérteni az Univerzumban jelenlévő dolgokat anélkül, hogy megpróbálnád beilleszteni a különböző vallások keretei közé? Valahol persze azok is mind ugyanazokat az ősi bölcsességeket tanítják, amikor nem a különbségekre koncentrálunk.
 

 Persephone visszatérése, Frederic Leighton (1891)
Mi- az Aranysárkányok Rendjénél- mindig próbálunk a tények megértésére törekedni attól függetlenül, hogy milyen módon vannak azok tálalva számunkra.
Valójában rengeteg közös pont van a legnagyobb vallásokban is, azok a közös tanítások, melyek a természet igazságain keresztül nyilvánulnak meg számunkra.

Az évnek ebben a szakaszában, a hosszú tél utolsó jelei is eltűnnek. Boldogabb, gazdagabb, bőségesebb idők kezdődnek fizikai és spirituális szempontból is.

A kereszténységben ez Jézus feltámadásán keresztül mutatkozik meg.
Ilyenkor a természet is újra születik. Minden feléled, felébred téli álmából.
A fák, a virágok és az állatok is. A Tavasz dörönböl az ajtódon, ablakodon és nem tudod kizárni.

Az ébredésen keresztül tisztán megmutatkozik a Nap ereje, ahogy egyre erősebbé válik, a napok egyre hosszabbak lesznek, a fény legyőzi a sötétet.

Hívhatod a feltámadt Jézusnak, ébredő természetnek, vagy Persephone visszatérésének az alvilágból ahogy ezt az ókori görögök ünnepelték. Jobb idők kezdetéről beszélünk.

Eljön a Tavasz.

Különböző leckéken  és tanításokon keresztül mind ünnepeljük és megemlékezünk az élet folyton megújuló körforgásáról!

Áldás!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Archívum
Kapcsolat

Webshop
Webshop Button